Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Tantra voor Vrouwen 'Sensueel ontwaken'
buddha Sensueel ontwaken  sensueelontwaken

Een waardevol cadeau voor jezelf en een verrijking voor je relatie(s).
Een helend en verdiepend tantrisch vrouwen weekend op 22, 23 en 24 januari 2021

Tantra en onze vrouwelijke energie
pdfFlyer Sensueel ontwaken op 22, 23 & 24 januari 2021

Integreren van onze vrouwelijke energie
Wil je je graag meer vrouw voelen, sensueel voelen, levendig voelen? Verlang je ernaar om thuis te komen in jezelf? Je vertrouwt en intiem te voelen met jezelf en je lijf? Wil je ervaren hoe het is om liefdevol aan te raken, aangeraakt en 'geraakt' te worden? Dat je je ontspant en verbonden bent met jezelf met alles wat er op dat moment is? Dan is het tantra voor vrouwenweekend 'Sensueel ontwaken' wellicht iets voor jou!

We mogen ontvangen!
Vrouwelijke energie is naar binnen gericht. Het nodigt ons uit om zacht, traag, sensueel, zelfverzorgend en ontvankelijk te zijn. Door in de vertraging te gaan kom je in contact met jezelf, zak je lekker in je lijf en opent je hart zich voor dat wat zich in jou afspeelt. In een sfeer van integriteit, respect, speelsheid en veiligheid kun je je vrouw-zijn, blaadje voor blaadje, ontvouwen. Je zorgt voor jezelf dit weekend, En zo helpen vrouwen elkaar vooruit.

Wat gaan we doen?
We gaan onze sensualiteit ervaren door in contact te gaan met ons lichaam, onze zintuiglijke waarneming, ons hart en onze vurigheid. In ons lichaam is alles aanwezig. Het liefdevol omgaan met ons lichaam, de vrouwelijke energie ruim baan geven en nieuwe aspecten van ons vrouwelijk wezen ontdekken zijn dan ook belangrijke aandachtspunten. Dit maakt je ontvankelijker, waardoor je meer kunt genieten van je vrouw-zijn, intimiteit en sensualiteit.

Wat brengt het jou?
Je leert jezelf te geven waar je naar verlangt, zodat je gaat 'stromen', en hoe je dit concreet kunt maken in je dagelijkse leven. Zo ga je meer vanuit wensen en verlangens handelen. Dat maakt dat je vanuit een vollediger 'ja' gaat leven. Je leert hoe je de aanwezige seksuele energie in je bekken aan kunt wakkeren en op kunt laden, zodat je lichaam gevoeliger wordt. Gevolg is dat je je meer bewust wordt van je wezenlijke, unieke, sensuele, vrouwelijke natuur.

Handgrepen voor het dagelijkse leven
Hoe werkt het door als je meer in je lichaam komt te zitten? Je zelfvertrouwen neemt toe en er komt meer ontspanning. De weg komt vrij om jouw eigen vrouw-zijn, intimiteit en sensualiteit meer toe te laten en meer bewust te ervaren. In je lijf is alles aanwezig. Belangrijk is de weg hiernaartoe te weten! Je zult een aantal paden betreden om hiermee kennis te maken. Het zelfvertrouwen neemt hierdoor toe, waardoor er ruimte ontstaat voor ontspanning en plezier.

Tantra is de kers op de slagroomtaart
Wij zorgen voor een veilige setting. Jij bent verantwoordelijk voor jezelf. Wij bieden ruimte voor ontspanning, plezier en speelsheid in een sfeer van integriteit en respect. Jij mag jezelf centraal stellen en met alles komen wat er op dat moment is. Jij zorgt voor jezelf. 'Sensueel ontwaken' is niet seksueel gericht. Erotische gevoelens mogen ervaren worden. In verbondenheid met de aanwezige vrouwen ervaar je steun, inspiratie en (h)erkenning.

Motivaties deelname vrouwenweekend 'Sensueel ontwaken'
....Ik wil graag aan mijn sensualiteit werken...Hoe kan ik meer levenslust en levendigheid gaan voelen?...Ik wil graag meer voelen, mijn vurigheid ervaren en ik heb een groot verlangen naar nog meer diepgang...Ik geniet van het vrijen met mijn partner...Ik wil nog meer intensiteit ervaren in mijn lichaam...Seksuele energie roept veel spanning bij me...Ik wil graag de controle leren loslaten...Ik wil mijn lichamelijke gevoeligheid verfijnen... Mijn hart meer voelen..Ik voel me sensueel geremd, omdat ik mezelf niet durf te laten zien...Een stuk van mijn borst is weggehaald. Hoe krijg ik weer vertrouwen in mijn vrouwelijke charmes?...Ik ben een laatbloeier. Ik wil mijn eigen sensuele beleving ontwikkelen...Ik wil handvatten aangereikt krijgen hoe ik een hoger seksueel niveau kan bereiken...Ik wil voelen met mijn lichaam. Durven voelen. Mijn lichaam durven volgen. Onbegrensd...Als ik in mijn sensualiteit kom, dan voel ik mij opgelaten. Soms zelfs onthand. Hoe doe ik dit anders?...Ik kan mezelf moeilijk begrenzen. Ik verlies mezelf al in de ander door het maken van oogcontact...Ik ben onverzadigbaar en richt me op mannen om mij te bevredigen, maar hoe vul ik mezelf?...

Toegepaste werkvormen
Dynamische meditaties, stiltemeditaties, korte deelrondes, dans, sensuele massage, visualisaties en tantrische rituelen.

Zakelijke informatie workshop  'Sensueel ontwaken'
Begeleiding: Caroliene Rangeeni de Gruijter en assistente Corien Mechielsen.
Data: Vrijdag 22 januari, zaterdag 23 januari en zondag 24 januari 2021.
Tijden: Vrijdag van 19.00 u. tot 22.30 u. Zaterdag en zondag van 09.00 u. tot 18.30 u.
Plaats: Hulpverleningspraktijk Voluitleven - Heratemaheerd 24 - 9737 MT - Groningen.
Kosten: 245,- euro inclusief 21 % B.t.w. + tantrische lunches, kruidenthee, sapjes en koekjes.
Annuleringsvoorwaarden: www.voluitleven.com/contact/annuleringsvoorwaarden-tantra
Slaapplek: Bed & Breakfast La Bloem -  Willeke Huistra- Thesinge - Tel: 06 - 10500773.
                 Bed & Breakfast Woldstee - Wolddijk 103a - Groningen - Tel: 050 - 579330.

Early Bird korting: Bij opgave en betaling voor 22 november 2020 ontvang je een korting van 20,- . Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt ook deze korting. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 25,- !

Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
Twijfel je aan deelname of wil je graag meer informatie voordat je beslist tot definitieve deelname? Klik dan hier voor het aanvragen van een kosteloos en vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek. Woon je ver weg, dan kan dit ook telefonisch of via skype geregeld worden. Binnen één werkdag zal ik in principe contact met jou opnemen.

Aanmeldingsprocedure
Wil je je opgeven, klik dan hier voor het aanmeldingsformulier! Heb je dit ingevuld en verzonden, dan ga je definitief akkoord met deelname en verplicht je je tot het betalen van de deelnamekosten van 'Sensueel ontwaken'. Binnen 2 werkdagen benader ik jou voor het maken van een telefonische afspraak om het één en ander met jou door te nemen. De informatiebrief voor 'Sensueel ontwaken' ontvang je uiterlijk 10 dagen van tevoren wat je zoal mee hebt te nemen. Ook verklaar je je akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

Zakelijke rekening
NL 78 INGB 000 9548848 
Hulpverleningspraktijk C.C. de Gruijter
9737 MT Groningen.

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20

Rose-met-geel-hart

Je eigen thema’s mogen inbrengen. Grenzen verkennen in aanwezigheid van vrouwen in een kleine groep.

 

Thuiskomen bij jezelf. Veilig. Spannend. Onthaasten. Dieper voelen en ervaren. Dat doet je stromen van binnen.

 

Werkelijke verbinding ervaren. Liefdesenergie voor jezelf doet grenzen vervagen. Laten zien wat je wel wilt en prettig vindt. Innerlijk avontuur!

 

Leven in liefde en bewustzijn brengt je voluit tot leven!