Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Reacties en ervaringen 'Tantra ontmoeting’
klein  

Kareem en Dagmar 
Een geweldige belevenis! Zo kunnen we onze ervaring het beste omschrijven. Heel inspirerend en leerzaam. Thuis gaan we zeker door met tantra. Je wordt goed op je gemak gesteld. Alles voelt warm en vertrouwd aan. Zeker een aanrader om met je partner dit avontuur aan te gaan.

Wanja en Roos
Wij hebben de tantra ontmoeting als zeer vervullend ervaren. We hebben de sleutel gevonden, waardoor onze passie voor elkaar gemakkelijker gaat stromen door ons hart te openen en er helemaal voor elkaar te zijn. Voldoende de tijd nemen voorons liefdesleven was ook een eye-opener in plaats van ons seksleven door ons dagelijkse leven heen proberen te vlechten.

Pauline en Geert
Voor ons is de 'tantra ontmoeting' heel waardevol geweest. Het voelde alsof we een mentale douche hadden gekregen. We denken nog regelmatig aan de inzichten die je ons gegeven hebt, ook je houding, dingen die je zei, hebben op ons veel indruk gemaakt. We hebben het gevoel dat er wel iets veranderd is op een diep niveau. De beleving zelf vonden we zeker niet eng, wel emotioneel! We hebben elkaar echt weer ontmoet alsof we elkaar voor de tweede keer voor het eerst zagen. Heel bijzonder!

Marjolein en John
Deze ontmoeting was voor ons beide een ontmoeting die nog lang in ons lichaam is en zal blijven hangen. De gedachte aan wat we beleefd hebben, voert ons terug naar het samenzijn en het elkaar intens voelen. De tijd vliegt voorbij en we hebben geleerd hoe we onze zintuigen kunnen laten ontwaken. Heel mooi, heel bijzonder en liefdevol. Een warme intense ervaring.

Helene en Xavier
We hebben genoten afgelopen zaterdag! De 'Ontmoeting met tantra' was voor ons beiden echt een groot cadeau! Eerst vonden we het best duur. We waren natuurlijk benieuwd wat het in zou houden, maar het was het helemaal waard. Een nieuwe weg voor onze relatie.... Onze dank hiervoor! Het heeft ons meer gebracht dan hernieuwde verbinding, want we slapen de laatste nachten allebei als olifanten zo diep...

Marieke en Inge
Wat een bijzondere ervaring. Deze tantra ontmoeting was een verrassing voor mijn vriend en we wisten niet zo goed wat we moesten verwachten. Erg leuk om zo intensief met elkaar bezig te zijn. Het heeft ons dichterbij elkaar gebracht. Een super ervaring!

Annemieke en Tom
We hebben het heel fijn samen en daarom was er het verlangen nog meer te kunnen genieten van elkaar. Vandaar dat ik mijn man besloot te trakteren op een 'ontmoeting met tantra'. Best een gewaagde stap! We wisten immers niet wat deze belevenis in zou houden. Na afloop kunnen we eensgezind alleen maar zeggen hoe fijn het was te hebben ervaren elkaar op een nieuwe, veelzeggende manier aan te raken en bij elkaar te zijn. Het is eigenlijk zo simpel 'een stapje dieper gaan' in je liefdesrelatie. Je moet er echter maar opkomen!

Klik HIER voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Caroliene de Gruijter. 

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20