Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Recept gelukkige relatie

Het basisrecept voor een gelukkige relatie 
Jullie zijn in staat je open en eerlijk uit te spreken over wie je bent, wat je doet, wat je wilt (ook met elkaar) en wat je levensdoelen zijn. De liefde zorgt voor de veiligheid. Jullie staan positief tegenover veranderingen en daarom ontwikkelen jullie je snel binnen jullie relatie. Er is weinig reden de ander te willen veranderen. Openheid in de relatie maakt je bewust van de liefde voor elkaar. Je mag onafhankelijk van elkaar zijn.

De reden dat jullie een relatie hebben is om elkaar vooruit te helpen. Er is wederzijds begrip en ruimte wanneer de behoefte er is je te ontwikkelen in een gewenste richting. Dit leidt tot harmonie, tevredenheid en spontaniteit, zowel in jezelf als in de relatie met je partner. Jullie bepalen zelf wat je wilt doen. Dit geeft wederzijds respect. Geen overheersing meer. Er is wederzijds vertrouwen. Jullie gunnen elkaar het beste.

Een vruchtbaar klimaat
Jullie gezamenlijke leven staat in het teken van de liefde. Dit zorgt voor een ontspannen en geïnspireerde sfeer. Jullie wisselen veel uit en delen met elkaar is fijn. Steeds weer ontstaan nieuwe manieren om jullie liefde voor elkaar uit te drukken. Jullie voelen je geborgen en veilig bij elkaar. Een vruchtbaar klimaat om gehoor te geven aan jullie mogelijke kinderwens. Jullie voelen je op je plek bij elkaar en gelukkig samen.

Klik HIER voor de 'literatuurlijst Voluitleven' wanneer je meer wilt weten over relaties en relatieproblematiek.

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20

relatietherapie

Door het volgen van relatietherapie besef ik dat ik elke dag de keuze heb vanuit mijn hart naar mijn partner te kijken. Dat maakt me zachter en toegankelijker.

 

Het is aan mij om hem weg te duwen vanuit mijn gewondheid. Of om naar hem uit te reiken vanuit mijn verlangen samen met hem te zijn.