Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Cadeaubon 'Tantra ontmoeting' voor paren
klein  

AVG-PROOF BESCHERMD VIDEOBELLEN! 
Verras je geliefde of een bevriend stel met deze sensuele ontdekkingsreis!

Ben je op zoek met je liefste naar een bijzondere liefdeservaring, die nog lang blijft doorspelen ? Bij deze tantra ontmoeting ben je op een liefdevolle en verfrissende manier met elkaar bezig. Sta open voor nieuwe impulsen en maak op een leuke manier kennis met tantra! Deze bijzondere belevenis voor twee personen is gericht op het samen beleven van verbondenheid, sensualiteit, ontspanning en hart contact. Je hoeft niet uit de kleren en je hoeft geen enge dingen te doen. 

Het genietend samenzijn staat voorop!
Laat je meevoeren door deze sensuele ontdekkingsreis, leer iets over het aanwakkeren van je innerlijke vuur en hoe je je eigen gevoeligheid kunt vergroten. Ervaar samen een aantal eenvoudige manieren om intimiteit, plezier en sensualiteit in het samenzijn te verdiepen. Iedere relatie is weer anders, stroomt anders, vraagt om iets anders. Handreiking-op-maat wordt gegeven naar behoefte om te helpen dat je als geliefden het nog meer naar je zin krijgt!

Liefdeswensen
Om deze sensuele ontdekkingsreis zo plezierig en afgestemd mogelijk te laten zijn, wordt van tevoren een kleine tantrische vragenlijst opgestuurd. Dit helpt om zicht te krijgen op jullie relatie en daar wordt het tantrische programma op afgestemd. Daartoe hoort het voorbereiden van een geheime liefdesopdracht voor elkaar. In deze tantra ontmoeting ligt het accent op het elkaar opnieuw ontmoeten en op het ingewijd worden in de drie basisprincipes van tantra.

Zakelijke informatie
Cadeaubon bestellen
Klik HIER voor het aanmeldingsformulier. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op om kennis te maken met elkaar en een datum te prikken. Wanneer het geld is overgemaakt, dan ontvang je in je brievenbus de cadeaubon 'Tantra ontmoeting' met een romantische opdracht.

Waar
Hulpverleningspraktijk Voluitleven aan de Heratemaheerd 24 te Groningen.
Wanneer
Wil je met je geliefde op een zaterdag of zondag de cadeaubon komen verzilveren, dan betaal je 20,- euro extra (weekendtarief). En anders kun je op een doordeweekse avond terecht. Sommige paren koppelen er een lang romantisch weekendje 'Groningen' aan vast!
Duur
Drie volle uren.
Vraagprijs
245,- euro voor twee personen inclusief 21 % Btw, smaakvolle hapjes, biologische sap en thee.
Geldigheid cadeaubon
De cadeaudobon is één jaar geldig vanaf de datum van aanschaf.
Betaling
Zakelijke giro: NL78 INGB 000 954 88 48
Orienterend gesprek mogelijk
Heb je vragen en/of vind je het prettig om eerst vrijblijvend telefonisch contact te hebben met mij over deze mooie sensuele ontdekkingsreis, klik dan HIER
voor het kennismakingsformulier.

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20