Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Leertherapie Bodymind Opleidingen

Voor studenten
Je hebt me gevonden op Bodymind Opleidingen.nl onder het kopje 'leertherapeuten Body Mind Integrated Psychotherapy'. Het kan ook zijn dat een Bodymind docent of een medestudent jou naar mij heeft doorverwezen.

Leertherapie een grote hulp
Ik heb veel gehad aan de leertherapie bij mijn voormalige leertherapeut. Met haar tips en aanwijzingen was ik in staat mezelf als therapeut neer te zetten en mijn manier van therapie geven gaandeweg te ontdekken. Praktische vragen, waar ik mee in m'n maag kon zitten, waren bijvoorbeeld: "Hoe begin ik een ademsessie? Bepaal ik waar cliënt gaat zitten? Wat voor tarief past bij mij als aspirant therapeut? Hoe kom ik aan oefencliënten? Welke werkplek past bij mij?"

De diepte in
Therapeut gebonden vragen, die me bezighielden, waren: "Hoe blijf ik in contact met mezelf als cliënt in praten blijft hangen en niet in beweging wil komen? Cliënt was boos op mij, omdat ik niet voldoende aansloot. Hoe kan ik dat voortaan beter ondervangen? Hoe herken ik het als ik in de tegenoverdracht schiet? Wat doe ik dan om hieruit te komen? Communiceer ik dat naar cliënt?"

Het is helemaal in Groningen!
Het Noorden is dichterbij dan menig Westerling denkt. Vind je het te ver reizen? Denk dan eens na over de voordelen van onderweg zijn. In de trein kun je je achterstallige papierwinkel wegwerken. Je hebt de tijd om je goed voor te bereiden op de leertherapie. En op de terugweg kun je alles laten bezinken en een plekje geven. Je bent er even helemaal tussenuit!

Wat is voor jou een prettige manier om in contact te komen met elkaar?
Je bent van harte welkom om een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Er is de mogelijkheid om met mij te skypen of te facetimen. Het kan ook zijn dat je meteen een afspraak wilt maken voor een leertherapiesessie, vrijgesteld van B.T.w. 

Met vriendelijke groet,                                     Centraal Register Kort beroeps Onderwijs  
Caroliene Rangeeni de Gruijter.                      Kijk op www.crkbo.nl          

  Visitekaartje Voluitleven 2017   

 

 

 

Klik HIER voor het maken van
een kosteloos en vrijblijvend
kennismakingsgesprek. 
 

 
                                                                           

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20

vlinder-praktisch-duotone