Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Investeer in jezelf met Voluitleven
Zzonnehoedjes groot op maat

We doen het samen
Iedereen kan wel eens een duwtje in de rug gebruiken als het tegenzit. Iedereen loopt wel eens ergens tegenaan. En soms lukt het niet om hier zelf uit te komen. Gelukkig hoef je het niet alleen te blijven doen. Ben je op zoek naar professionele therapeutische begeleiding, zodat je leert om zelf het tij te keren? Investeer dan in jezelf met Voluitleven!  

Hoop doet leven

Je hebt een probleem. Dat vreet energie. Piekeren, malen, worstelen, oeverloze gesprekken met je vrienden en familie. Of misschien doe je alles in je eentje en lijd je in stilte heel wat af. Jouw oprechte verlangen is om uit deze sores te komen! Maar hoe? Je hebt je al zo vaak afgevraagd hoe je het tij kunt keren. Je hebt al zoveel suggesties en raadgevingen gehad. En toch wordt het probleem er niet minder van. Lijkt het soms zelfs erger ter worden. Wat kun je nog meer doen?

Het waarneembare effect
Goede lichaamsgerichte therapie raakt jou in je hart, in je kern, in je wezen. Het effect van goede therapie ervaar je in je lichaam, hart en hoofd. Goede therapie zorgt voor positieve veranderingen. Het helpt jou om beladen gedachten en denkpatronen op te ruimen. Goede therapie staat en valt door je eigen inzet en door de wisselwerking tussen jou als cliënt en de therapeut.

Investeren in jezelf betaalt zich terug
Je overweegt op dit moment de stap te zetten om in therapie te gaan. Je bent gemotiveerd om aan jezelf te werken. Je bent bereid emotioneel en financieel in jezelf te investeren. Je wilt meer informatie over lichaamsgerichte therapie, EFT, relatietherapie, hulp bij scheiden of tantra om tot een goed besluit te komen. Dan houd ik me van harte aanbevolen als lichaamsgericht therapeut!

Klik HIER voor het aanvragen van een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20

caroliene2018

Zet je PC eens in de wacht
Zorg dat je ontspannen zit

Haal diep adem door je neus
Adem dan uit met een zucht
En nog eens
En dan nog een laatste keer
Hoe voelt het nu in je lijf?

 

'Investeer in jezelf met deze unieke en goed werkende lichaamsgerichte therapie. Daar kom je verder mee!'